Tervetuloa käyttämään wikikirjastoa!
Voit aloittaa sisällön lisäämisen tähän sivuun valitsemalla tämän sivun yläreunasta Muokkaa. Voit lukea lisää wikikirjastoista napsauttamalla linkkiä Tämän kirjaston käyttäminen.

Mikä wikikirjasto on?

Wikiwiki merkitsee havaijin kielellä nopeaa. wikikirjasto on tiedostokirjasto, jonka avulla käyttäjät voivat helposti muokata mitä tahansa sivua. Kirjasto kasvaa sitä mukaa kun aiemmin luotuja sivuja linkitetään toisiinsa tai uusien sivujen linkkejä luodaan. Jos käyttäjä löytää linkin, jota vastaavaa sivua ei ole luotu, hän voi napsauttaa linkkiä ja luoda sivun.

Yritysympäristössä wikikirjasto on helppo, vähän ylläpitoa edellyttävä tapa tallentaa tietoja. Tiedot, joita yleensä vaihdetaan sähköpostitse, kuullaan käytäväkeskusteluissa tai kirjoitetaan paperille, voidaan nyt koota wikikirjastoon muiden samaan aiheeseen liittyvien tietojen yhteyteen.

Muita wikikirjastojen käyttötapoja ovat ideoiden kehitteleminen aivoriihissä, yhteistyön tekeminen suunnitteluvaiheessa, ohjeiden luominen, tietojen kerääminen kentältä, puhelukeskusten tietojen seuranta ja hakuteosten luominen.