Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Digitalous 2025

kuva-eduuni-600x274.jpg

Digitalous 2025 on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteishanke, joka vastaa digimurroksen tuomiin osaamishaasteisiin. Euroopan sosiaalirahaston ja oppilaitosten rahoittamassa kaksivuotisessa (1.9.2016 – 31.8.2018) hankkeessa luodaan ja käynnistetään digitaalisen taloushallinnon täydennysopinnot tilitoimistoille ja muille taloushallinnon parissa työskenteleville. Opinnot keskittyvät kahdelle osaamisalueelle: Digitaaliset liiketoiminta- ja palveluprosessit sekä analytiikka. Näiden kehittäjille on tällä hetkellä työelämässä suuri tarve.

Hankkeessa on  mukana yhdeksän Etelä-Karjalan alueella toimivaa tilitoimistoa sekä näiden 15 asiakasyritystä.

Hankkeeseen osallistuvat tilitoimistot ovat: Azets Insight, Bonum/Roslund § Roslund, Etelä-Karjalan Tili ja Isännöinti, Parikkalan TiliPiika, ProTalous, Rantalainen & Talsi, Saimaan Tilikeskus, Saimaan talous ja tieto ja Suomen Talousverkko.

Asiakasyrityksinä hankeyhteistyössä ovat: Disas Fish, Hilpanmäen Fasaanitila, Japu Rakenne, Koitsan Pito ja Palvelu, Kuljetus- ja kuormausliike Nissinen, Lappeenrannan Asuntopalvelu, Lappeenrannan kaupunki, Mevea, MJ Optima-Sport, MultiCom Software, Observis, Neste Ruokolahti, Stressfield ja VP-Kuljetus.

Alueellisina yhteistyökumppaneina hankkeessa ovat Etelä-Karjalan Ekonomit, Saimaan tradenomit, Etelä-Karjalan kauppakamari, Etelä-Karjalan Yrittäjät, Wirma Lappeenranta ja Imatran Seudun Kehitysyhtiö sekä valtakunnallisena kumppanina Suomen Taloushallintoliitto.
 
Lisätietoja

Hankepäällikkö Leena Tynninen
(yliopisto-opettaja, LUT), 040 837 8700,
leena.tynninen@lut.fi

Hankevastaava Marianne Viinikainen
(lehtori, Saimaan amk), 040 486 7852,
marianne.viinikainen@saimia.fi