Tervetuloa muokkaamaan alayksikkökoodistoa!

Pyydä käyttöoikeudet koodistoon osoitteesta: tiedonkeruu-alakoodistot@postit.csc.fi

Alayksikkökoodistossa näkyvät kaikki korkeakoulujen, yliopistosairaaloiden ja tutkimuslaitosten alayksiköt ja näihin liitetyt OKM:n ohjauksen alat. Alayksikkökoodien on oltava ajan tasalla, koska niitä käytetään julkaisutiedonkeruussa ja korkeakoulujen henkilöstötiedonkeruussa ja niiden avulla myös johdetaan henkilöille ja julkaisuille OKM:n ohjauksen alat. Vuoden 2016 tiedot täytyy tarkistaa ja päivittää 31. tammikuuta 2017 mennessä.

Alla ovat ohjeet alayksikkökoodistojen muokkaamiseen ja esitäytetyt tiedostot, joihin muokkaukset tehdään. Jos organisaatiosi tiedostoa ei ole, ota yhteyttä. Kun organisaatiosi on saanut tarvittavat muutokset tehtyä tai tarkistanut alayksikkökoodiston paikkansapitävyyden, kuittaa lopuksi koodiston olevan organisaatiosi osalta valmis. Mikäli haluat testata koodiston toimintaa ennen varsinaisten muutosten tekoa, voit kokeilla testitiedostoja. 

HUOM! Kaikki muokkaukset koodistoon on ehdottomasti tehtävä Excel Onlinessa! Mikäli muokkaat muussa versiossa, lukitset työkirjan, eikä kukaan muu pääse muokkaamaan sitä samanaikaisesti. Tarkemmat ohjeet ovat ohjetiedostossa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai tarvitset itsellesi tai useammalle organisaatiosi jäsenelle koodiston muokkausoikeudet, lähetä viesti osoitteeseen tiedonkeruu-alakoodistot@postit.csc.fi.

 

  
  
  
Kansio: Organisaatioiden täytettävät alayksikkökoodistotOrganisaatioiden täytettävät alayksikkökoodistotFredrik Finnberg
Kansio: Kuittaus valmiista alayksikkökoodistostaKuittaus valmiista alayksikkökoodistostaFredrik Finnberg
Kansio: Testaa koodiston täyttämistäTestaa koodiston täyttämistäFredrik Finnberg
Ohje alayksikkokoodiston tayttamiseen_paivitetty 19.12.2016.pdfOhje alayksikkokoodiston tayttamiseen_paivitetty 19.12.2016Maaria Klemola
ohjauksen alat laskentaesimerkkejä.pdfohjauksen alat laskentaesimerkkejäHanna-Mari Puuska